Spela på Monté

Om du vill spela på monté så erbjuder ATG ett begränsat utbud att spela på. Du hittar dock normalt ett betydligt bättre utbud av monté att spela på hos andra sajter som erbjuder spel på hästkapplöpning. Internationella sidor såsom Racebets, och Unibet kan erbjuda ett mycket större utbud av monté att spela på eftersom de erbjuder spel på hästkapplöpningar från hela Europa inklusive Frankrike och Belgien där monté är som allra vanligast.

Ommontetrav du inte redan har ett konto hos någon av dessa eller någon annan internationell oddssida så är det mycket enkelt att skaffa ett konto. När du väl har ett konto är det mycket enkelt att spela direkt från din dator eller mobil. Allt du behöver göra för att börja spela är att gå till den sida du vill spela hos och registrera dig. Detta är enkelt att göra och det finns hela tiden instruktioner på skärmen som hjälper dig genom processen. När man har registrerat sitt konto måste man sätta in pengar på sitt konto innan man kan satsa riktiga pengar. De flesta betting sajter erbjuder ett flertal sätt att sätta in (och ta ut) pengar. Ett bekvämt alternativ som de flesta bolag stödjer är att använda sig av sitt VISA Kort. Om man sätter in pengar med sitt VISA kort finns de tillgängliga att spela med inom några sekunder. De stora spelbolagen är pålitliga och man behöver inte oroa sig för sina pengar om man sätter in dem hos en väletablerad aktör. De är trygga i ditt konto och om du vill ta ut pengar kommer de vara på ditt konto inom några dagar.

När du först börjar spela på trav hos ett spelbolag får du vanligtvis en bonus. Hur stor den är kan variera. Det är dock vanligt att den är värd kring 1000 kr. Det är dock inte ovanligt att den är värd mer eller mindre än så. Det exakta värdet avgörs ofta av hur mycket pengar du sätter in på ditt konto. Se aktuella bonusar från spelbolag som ger dig extra pengar att spela för.

Om du spelar mycket på trav är det värt att ha ett konto hos så många spelbolag som man kan. Detta då olika spelbolag erbjuder olika odds. Stora internationella bolag erbjuder t.ex.  ofta bättre odds än vad ATG gör. Det är därför rekommendabelt att man skaffar sig konton hos dessa sajter även om man bara vill spela på vanlig trav. Genom att ha konton hos så många speloperatörer som möjligt kan man försäkra sig om att man alltid får bästa tillgängliga odds när man spelar på hästar. Det finns många sajter såsom spelaspel.se som hjälper dig jämföra odds hos olika operatörer. Att alltid lämna in sitt spel där man får högst odds kan dramatisk påverka hur mycket pengar man vinner över tid.